Video online

Continutul video la cerere este oferit in Romania de:

voyo-logo

Voyo.ro este cel mai important portal de video on demand din Romania! Poate fi accesat prin PC/Laptop, dar si prin aplicatiile de pe cele mai populare device-uri: Smart TV (Samsung si Panasonic), Apple iPad, Apple iPhone. In curand pe toate dispozitivele cu conectivitate la Internet aflate la indemana ta. Ai parte de 2 canale exclusive: Voyo Cinema si Voyo Comedy, dar si TV Online: Sport.ro si ProTV International. Voyo.ro este parte a ProTV SA.

Mai multe despre oferta Voyo aici.

seenow-logo

SEENOW este primul serviciu online de live TV si Video on Demand din Romania, care ofera acces la continut video de cea mai buna calitate. Acest serviciu este disponibil pe internet la adresele www.seenow.ro, http://m.seenow.ro sau prin intermediul aplicatiilor dedicate din App Store, Google Play, Smart Hub, LG Apps si Windows 8 Store.

Mai multe despre oferta Seenow aici.

aplay-logo

AntenaPlay este o platforma care pune la dispozitia utilizatorilor ei continut video live si inregistrat in sistem de abonament. Abonatii vor avea la dispozitie zeci de mii de ore de continut video ale celor mai importante emisiuni si show-uri marca Antena TV Group, Antena 3, si al partenerilor. Accesul la continutul AntenaPlay se face exclusiv pe baza de abonament achitat lunar.

Mai multe despre oferta AntenaPlay aici.

digiplay

DigiPlay ofera accees online, direct si legal, de oriunde si de pe orice dispozitiv (PC, tableta si telefon), la o gama diversa de filme, seriale, animatii, emisiuni (peste 2000 de ore). Digi Play inseamna divertisment de calitate, oferit in conditii tehnice premium.

Mai multe despre oferta DigiPlay aici.