IPTV

Televiziunea IP (IPTV – Internet Protocol television) este un sistem prin care servicii de televiziune sunt livrate prin intermediul unui protocol de IP (LAN sau internet), in opozitie cu transmiterea sa printr-un semnal traditional, terestru, de satelit si de formate specifice televiziunii prin cablu.

telekom-logo

Telekom Romania va pune la dispozitie servicii de televiziune digitala folosind IPTV. Cu Televiziunea inteligenta de la Telekom Romania, TV Interactiv este foarte simplu sa aveti control asupra programelor TV. Puteti vedea oricand emisiunea preferata, puteti accesa in orice moment libraria preferata de filme, puteti opri si derula inainte sau inapoi o emisiune fara ca imaginea si sunetul sa fie afectate. Totul la cea mai buna calitate. Cele doua oferte IPTV de la Telekom, M si L, contin 108, respectiv 129 de canale, dintre care 10 in standard HD.

Oferta completa de la Telekom pentru IPTV aici.

innes-logo

Serviciul de televiziune IPTV face parte din pachetul iNES TRIPLE PLAY, alaturi de Internet si Telefonie fixa. Toate serviciile sunt livrate exclusiv pe reteaua proprie de fibra optica, printr-o conexiune FTTH (Fiber-To-The-Home). Canalele TV pot fi vizionate doar prin intermediul unui Set Top Box (STB) conectat la un TV prin intermediul unei conexiuni digitale (HDMI). Serviciul iNES IPTV nu este furnizat pe Internetul public printr-o tehnologie de tip OTT (Over The Top) si nu poate fi receptionat prin intermediul unui calculator (nu este un serviciu on-line). Oferta iNES IPTV contine 195 de canale TV dintre care peste 35 in standard HD.

Oferta completa de la Ines TV pentru IPTV aici.