Tehnologie

Pentru trecerea la televiziunea digitala terestra sunt necesare echipamente profesionale dedicate.

romkatel-logo

Romkatel a luat fiinta in 1994 in Bucuresti ca reprezentant unic al producatorului german de antene Kathrein Werke KG pentru Romania si Europa de Est. Astazi Romkatel este o companie importanta in Romania fiind principalul furnizor de antene de broadcast si comunicatii mobile de pe piata. Cifra de afaceri a Romkatel a crescut de la 250.000 Euro in primul an la peste 15.87 milioane de Euro in 2014. Numarul de angajati a ajuns la 54.

Mai multe despre produsele Romkatel aici.

rode-logo

Rohde & Schwarz este o companie germana cu prezenta internationala, avand ca obiect de activitate producerea de echipamente pentru radiocomunicatii, sisteme de interceptare si localizare radio, precum si sisteme de testare si masurari electronice.
Rohde & Schwarz ofera un portofoliu complet de produse in domeniul radiodifuziunii terestre si satelitare (emitatoare FM, DAB, DVB-T/S/C/H precum si echipamente de masura si control aferente) fiind lider international pentru echipamente de masura si control pentru noile metode de transmisie DAB, DVB, ATSC, MPEG, Datacasting, etc.

Mai multe despre produsele Rohde & Schwarz aici.