DTH

In Romania, oferta DTH este in portofoliul urmatoarelor companii:

orange-logo

Standardul folosit de Orange este Digital Video Broadcast – Satellite 2 (DVB-S2) – a doua generatie de DVB-S. Acesta permite transmiterea canalelor atat la calitate SD, cat si HD. Satelitul prin care Orange Romania transmite canalele TV este oferit de SES Astra, unul dintre cei mai mari furnizori globali de servicii de comunicatii prin satelit din lume. Orange TV ofera un maxim de 99 de canale TV, dintre care 41 in standard HD.

Mai multe despre oferta Orange TV aici.

rcs-logo

RCS & RDS ofera serviciul Digi TV prin satelit, care include canale de filme, stiri si muzica. Ofertele de la RCS & RDS contin pana la 85 canale TV digitale, din care 8 in standard HD.

Mai multe despre oferta RCS & RDS aici.

telekom-logo

Serviciul Telekom Romania TV Satelit  foloseste tehnologia DTH (Direct To Home)- transmiterea mai multor programe TV intr-un pachet, programe ce pot fi receptionate prin intermediul unei instalatii digitale, direct de pe satelit, practic in orice punct situat in aria de acoperire a satelitului.Oferta de abonamente de la Telekom contine un maxim de 109 canale, dintre care 9 in standard HD.

Mai multe despre oferta Telekom Romania TV Satelit aici.

fsat-logo

Focus Sat (parte a grupului UPC Romania) ofera servicii de televiziune digitală prin satelit (DTH) pe tot teritoriul Romaniei, la standarde inalte de calitate. Focus Sat a fost primul furnizor de servicii de televiziune digitala prin satelit din Romania. Ofertele de la Focus Sat contin 92 de canale, dintre care 10 in standard HD.

Mai multe despre oferta Focus Sat aici.

sat

Freesat este un serviciu de distributie a posturilor de televiziune prin satelit, diferit prin faptul ca:  nu ai perioada contractuala si nici factura lunara; platesti o singura data pe an; ai posturile romanesti preferate incluse in pachet si poti avea acces la peste 500 de posturi internationale.

Mai multe despre oferta Freesat aici.