Cablu digital

Principalele companii care ofera servicii TV pe cablu digital in Romania:

rcs-logo

RCS & RDS este unul dintre cei mai importanti operatori de servicii integrate de telecomunicatii din regiune, furnizand servicii sub brandul Digi in Romania, Ungaria, Spania si Italia. In prezent, compania este lider in Romania pe piata segmentului de servicii de televiziune prin cablu si satelit, sub brandul Digi TV, de servicii de internet, sub brandul Digi Net , un furnizor alternativ de servicii de telefonie fixa, Digi Tel , dar si de telefonie mobila, Digi Mobil, care este in continua dezvoltare.

Mai multe despre oferta de cablu digital de la aceasta companie gasiti aici

upc-logo

Este una dintre cele mai mari companii de telecomunicatii de pe piata locala, lideri in domeniul inovatiei in tehnologie. UPC ofera servicii de televiziune (digitala, prin satelit si analogica), Internet in banda larga si telefonie in aproximativ 200 de oraşe. Serviciile digitale oferite de UPC Romania ii conecteaza pe cei 1.179.500 de clienti la universul digital si le ofera experiente uimitoare. Premierele noastre pe piata din Romania includ lansarea televiziunii digitale, a tehnologiilor HD, DVR, 3D, dar si a internetului de mare viteza, Fiber Power 200 Mbps. UPC Romania este afiliata la Liberty Global, Inc.

Mai multe despre oferta de cablu digital de la aceasta companie gasiti aici

akta-logo

Infiintat in 2005, prin fuziunea mai multor companii de cablu, actualmente parte a grupului PineBridge Investments, grupul Digital Cable Sistems (DCS) este unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de telecomunicatii de pe piata autohtona. Compania ofera servicii de transmisie prin cablu si digital a programelor de televiziune, solutii de transmisiuni date si acces Internet, precum si telefonie fixa, atat pe segmentul business cat si pe cel al clientilor rezidentiali, pe piata din Romania.

Mai multe despre oferta de cablu digital de la aceasta companie gasiti aici